Paras pikavippi 2017

pikavippi kuva

Pikavippivertailu - Yleistä tietoa pikavipeistä


Pikavipeillä tarkoitetaan pienisummaisia lainoja (alle 500 euroa), jotka voidaan nostaa tilille heti. Jos etsit isompia lainoja voit lukea artikkelimme lainoista.

Yleisesti luullaan, että pikavipeissä on erittäin kalliit korot ja lyhyet maksuajat. Tämä olettamus ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa. Vertasimme lukuisia eri tarjoajia ja kirjoitimme parhaat ylös samalla kun karsimme huijarit sivuun.

Halvin Pikavippi - Ilman Korkoa


Kuten mainitsimme aiemmin, pikavippien ei tarvitse olla kalliita. Yleensä ne ovat, mutta tähän on poikkeuksia. Pikavipin voit myös saada kokonaan ilman korkoa. Lainaat 400 euroa ja maksat takaisin 400 euroa.

Jottei tarjous kuulostaisi liian hyvältä ollakseen totta, niin mainittakoon, että nämä ovat kertaluonteisia tarjouksia joilla sivustot haluavat kerätä asiakkaita. Näiden lainojen takaisinmaksuaika on tasan yksi kuukausi.

Jos et ole käyttänyt näitä tarjouksia niin tässä ovat halvimmat pikavipit:

  • Vivus (max 400 euroa, 0% korko, 30pv maksuaika)
  • Ferratum (max 300 euroa, 0% korko, 30pv maksuaika)

Huomaa, että yllämainitut lainat edellyttävät hakijan olevan vähintään 20 vuotias.

Muut Vaihtoehdot - Pikavippi Vertailu

Tässä osiossa vertaamme kolmea eri vaihtoehtoa, jotka ovat kaikki omalla tavallaan parhaita. Käytämme esimerkkinä 300 euron lainaa. Ensimmäinen vaihtoehto edellyttää 20 vuoden ikää ja kaksi jälkimmäistä 18 vuoden ikää.


Halvin Pikavippi Vaihtoehto

Euroloan on halvin pikavippi markkinoilla. 300 euron lainasta maksat takaisin 371 euroa ja maksuaikaa on kolme kuukautta. Euroloan tarjoaa myös yhdet halvimmista suuremmista lainoista markkinoilla, jos haluat jatkossa lainata isompia summia. Pikavippi Euroloanilta voisi olla hyvä tapa tutustua palveluun. Maksimipikalaina on 500 euroa. Voit lukea lisää täältä.

Luotettavin ja Nopein Pikavippi

Luotettavin Pikavippi vaihtoehto on pikavippi.fi. He ovat tarjonneet lainoja vuodesta 2005 asti, ja ovat ehkä suosituin pikalainojen jakaja Suomessa. 300 euron lainasta pitäisi maksaa takaisin 375 euroa kuuden kuukauden sisään. Ainut huono puoli on, että tuo 300 euroa on juurikin tarjoajan maksimisumma. Voit halutessasi lukea lisää täältä.

Kolmas Vaihtoehto, Pisin Maksuaika

Takaisin maksettavan summan puolesta suosittelisin jumpaa kumpaa kahdesta edellisestä vaihtoehdosta, mutta jos haluat varmasti pystyä maksamaan takaisin saattaisi Lainasto.fi olla oikea paikka. 300 euron laina maksetaan takaisin vuoden aikana ja laskuksi tulee 412,5 euroa. Kallein lasku, mutta todellinen vuosikorko (tästä lisää alempana) on itseasiassa pienin. Maksimilaina heiltä on 400 euroa.

Lisätietoa Pikalainoista - Haittapuolia ja vaaroja

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko tarkoittaa lopullista korkoprosenttia joka lainanhakijan täytyy maksaa, jos hän lainaa summan vuodeksi. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lisämaksut ja jokainen lananjakaja on velvollinen sen ilmoittamaan. Aiemmin mainitun kolmen parhaan sivun todelliset vuosikorot ovat kahden prosentin tarkkuudella 50%. Useat vertaamistamme sivuista vaativat noin 100-200% korkoja ja jotkut jopa yli 200%. Silti pikalainojen korot ovat normaaleita lainoja paljon suuremmat. Perinteisten lainojen todellinen vuosikorko on yleensä jotain 5 ja 25% väliltä, riippuen laina-ajasta ja summasta.

Laskumyöhästymiset ja lisämaksut

Jos et pysty maksamaan laskuasi ajoissa tulee sinulle kertymään lisämaksuja. Voit yrittää neuvotella maksupäivän siirtämisestä joka maksaa aina lisää. Jos myöhästyit ilman maksupäivän siirtämistä joudut maksamaan muistutusmaksuja ja lisäksi vielä lisäkorkoa. Lisämaksut kerääntyvät todella helposti ja pienet velkasummat nousevat suuriksi. Tähän pisteeseen ei pidä koskaan joutua! Pidä aina huolta, että pystyt maksamaan jokaisen laskun alkuperäisen sopimuksen mukaisesti!!

Velankierre

Liian usein tulee eteen tilanne, ettei alkuperäistä lainaa pystytä maksamaan takaisin. Tällöin tulee usein otettua uusi pikaluotto. Velat kerääntyvät ja ennen pitkää taakka on ylitsepääsemätön.

Suunnittele tämä mielessäsi taloutesi tarkasti etukäteen. Heti kun otat lainan keksi mistä saat rahat takaisin maksamiseen. Tämän lisäksi laita rahaa talteen niin, että pystyt maksamaan jokaisen laskun ennen kuin se on edes saapunut.

Yhteenveto - Mistä kannattaa ottaa Pikavippi


Jos et jaksa lukea koko artikkelia ja haluat vain vastauksen mikä on keskimäärin paras pikavippi palvelu niin se on pikavippi.fi

  • Luotettavin palvelu, erittäin suosittu ja kokenut henkilökunta
  • Nopein pikavippi, saat rahat tilille heti
  • Vain muutama euroa kalliimpi kuin halvin pikavippi: 49,6% todellinen vuosikorko
  • 18 vuoden ikäraja
  • 6 kuukauden maksuaika
  • lainasummat 100, 200 tai 300 euroa