Paras pikavippi 2019

pikavippi kuva

Pikavippivertailu - Yleistä tietoa pikavipeistä


Pikavipeillä tarkoitetaan pienisummaisia (alle 500 euron) lainoja, jotka voidaan nostaa tilille heti. Jos etsit isompia lainoja voit lukea artikkelimme lainoista.

Yleisesti luullaan, että pikavipeissä on erittäin kalliit korot ja lyhyet maksuajat. Tämä olettamus ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa. Vertasimme lukuisia eri tarjoajia ja kirjoitimme parhaat ylös samalla kun karsimme huijarit sivuun.

Halvin Pikavippi - Ilman Korkoa


Kuten mainitsimme aiemmin, pikavippien ei tarvitse olla kalliita. Yleensä ne ovat, mutta tähän on poikkeuksia. Pikavipin voit myös saada kokonaan ilman korkoa. Lainaat 400 euroa ja maksat takaisin 400 euroa.

Jottei tarjous kuulostaisi liian hyvältä ollakseen totta, niin mainittakoon, että nämä ovat kertaluonteisia tarjouksia joilla sivustot haluavat kerätä asiakkaita. Nämä lainat tulee maksaa takaisin tasan yhdessä kuukaudessa.

Jos et ole käyttänyt näitä tarjouksia niin tässä ovat halvimmat pikavipit:

  • Vivus (max 400 euroa, 0% korko, 61pv maksuaika)
  • Risicum (max 300 euron joustoluotto, 0% korko, 30pv maksuaika)

Huomaa, että Vivuksen ikäraja on 20 vuotta, ja Ferratumin ja Risicumin 21 vuotta.

Muut Vaihtoehdot - Pikavippi Vertailu

Jos haet pidempikestoista lainaa, niin yllä mainitut vaihtoehdot eivät enää ole parhaita. Tässä on muutama vaihtoehto muille pikalainoille.


Halvin Pikavippi Vaihtoehto

Euroloan on halvin pikavippi markkinoilla. Jos haet lainaa express pikaluottona, jolloin saat rahat tilille muutamassa minuutissa, maksat 300 euron lainasta maksat takaisin 371 euroa ja maksuaikaa on kolme kuukautta. Jos taas haet lainaa normaalina kulutusluottona, maksat takaisin vielä vähemmän, tosin luoton saaminen kestää pitempään. Euroloan tarjoaa myös yhdet halvimmista suuremmista lainoista markkinoilla. Pikavippi Euroloanilta voisi olla hyvä tapa tutustua palveluun. Express pikalainan maksimisumma on 500 euroa, ja kulutusluoton 10,000 euroa. Voit lukea lisää täältä ja euroloanin sivuille pääset alla olevasta painikkeesta.

Toinen Vaihtoehto, Pidempi Maksuaika

Lainasto tarjoaa pikalainoja isolla maksuajalla. Euroloaniin verrattuna lopullinen summa on hieman suurempi, mutta maksuaika on huomattavasti pidempi. 300 euron laina maksetaan takaisin vuoden aikana ja laskuksi tulee 412,5 euroa. Kalliimpi lasku, mutta todellinen vuosikorko (tästä lisää alempana) on itse asiassa pienempi. Maksimilaina heiltä on 400 euroa.


Pikavippi.fi tarjosi ennen helppoja pikalainoja siedettävällä korolla, mutta lopetti toimintansa 28.9.2017.

Lisätietoa Pikalainoista - Haittapuolia ja vaaroja

Todellinen vuosikorko

Jokainen lainanjakaja on vastuullinen ilmoittamaan lainan todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan kulujen kokonaismäärää, ottaen huomioon koron ja muut lainaan liittyvät palkkiot. Todellinen vuosikorko on nopea tapa vertailla eri lainojen kokonaiskustannuksia.

Edellä mainittujen pikalainojen (Euroloan ja Lainasto) todelliset vuosikorot ovat n. 50%, mikä on siedettävä määrä kun puhutaan pikalainoista. Pikalainoissa todellinen vuosikorko on perinteisiin lainoihin verrattuna korkea. Tämä johtuu pienestä laina-ajasta. Perussääntönä, kannattaa välttää pikalainoja, joissa on reilusti yli 50% todellinen vuosikorko.

Laskumyöhästymiset ja lisämaksut

Jos et pysty maksamaan laskuasi ajoissa tulee sinulle kertymään lisämaksuja. Voit yrittää neuvotella maksupäivän siirtämistä, mutta sekin maksaa. Jos myöhästyt ilman maksupäivän siirtämistä, joudut maksamaan muistutusmaksuja ja lisäkorkoa. Lisämaksut kerääntyvät todella helposti ja pienet velkasummat nousevat suuriksi.

Velankierre

Pikalainoilla on huono maine, koska velassille tulee usein eteen tilanne, jossa alkuperäistä lainaa ei pystytä maksamaan takaisin. Tällöin tulee usein otettua uusi pikaluotto. Velat kerääntyvät ja ennen pitkää taakka on ylitsepääsemätön.

Suunnittele tämä mielessäsi taloutesi tarkasti etukäteen. Älä hae lainaa, jos et ole täysin varma, että pysty maksamaan sen takaisin alkuperäisen sopimuksen mukaisesti!

Yhteenveto - Mistä kannattaa ottaa Pikavippi


Jos aiemmin mainitut kertaluontoiset kuluttomat tarjoukset on käytetty, tai ne eivät jostain muusta syystä kelpaa, on paras vaihtoehtosi luultavasti Euroloan. Euroloan on kulujensa puolesta halvin, ja muutenkin yleishyvä vaihtoehto pikalainojen, sekä myös isompien lainojen ottamiseen.

  • Perustettu Suomessa vuonna 2007
  • Express pikaluotolla saat rahat heti tilille
  • Vielä halvempi laina kulutusluotolla
  • Mahdollisuus myös joustoluottoon
  • 18 vuoden ikäraja
  • 3-36 kuukauden maksuaika
  • Pikalainat 500 euroon asti, ja isommat lainat 10,000 euroon asti.