Paras pikavippi 2018

pikavippi kuva

Pikavippivertailu - Yleistä tietoa pikavipeistä


Pikavipeillä tarkoitetaan pienisummaisia lainoja (alle 500 euroa), jotka voidaan nostaa tilille heti. Jos etsit isompia lainoja voit lukea artikkelimme lainoista.

Yleisesti luullaan, että pikavipeissä on erittäin kalliit korot ja lyhyet maksuajat. Tämä olettamus ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa. Vertasimme lukuisia eri tarjoajia ja kirjoitimme parhaat ylös samalla kun karsimme huijarit sivuun.

Halvin Pikavippi - Ilman Korkoa


Kuten mainitsimme aiemmin, pikavippien ei tarvitse olla kalliita. Yleensä ne ovat, mutta tähän on poikkeuksia. Pikavipin voit myös saada kokonaan ilman korkoa. Lainaat 400 euroa ja maksat takaisin 400 euroa.

Jottei tarjous kuulostaisi liian hyvältä ollakseen totta, niin mainittakoon, että nämä ovat kertaluonteisia tarjouksia joilla sivustot haluavat kerätä asiakkaita. Näiden lainojen takaisinmaksuaika on tasan yksi kuukausi.

Jos et ole käyttänyt näitä tarjouksia niin tässä ovat halvimmat pikavipit:

  • Vivus (max 400 euroa, 0% korko, 30pv maksuaika)
  • Ferratum (max 300 euroa, 0% korko, 30pv maksuaika)
  • Risicum (max 300 euron joustoluotto, 0% korko, 30pv maksuaika)

Huomaa, että yllämainitut lainat edellyttävät hakijan olevan vähintään 20 vuotias.

Muut Vaihtoehdot - Pikavippi Vertailu

Jos haet pidempikestoista lainaa, niin yllämainitut vaihtoehdot eivät enää ole parhaita. Tässä on muutama vaihtoehto muille pikalainoille.


Halvin Pikavippi Vaihtoehto

Euroloan on halvin pikavippi markkinoilla. Jos haet lainaa express pikaluottona, jolloin saat rahat tilille muutamassa minuutissa, maksat 300 euron lainasta maksat takaisin 371 euroa ja maksuaikaa on kolme kuukautta. Jos taas haet lainaa normaalina kulutusluottona, maksat takaisin vielä vähemmän, tosin luoton saaminen kestää pitempään. Euroloan tarjoaa myös yhdet halvimmista suuremmista lainoista markkinoilla. Pikavippi Euroloanilta voisi olla hyvä tapa tutustua palveluun. Express pikalainan maksimisumma on 500 euroa, ja kulutusluoton 10,000 euroa. Voit lukea lisää täältä ja euroloanin sivuille pääset allaolevasta painikkeesta.

Toinen Vaihtoehto, Pidempi Maksuaika

Lainasto tarjoaa pikalainoja isolla maksuajalla. Euroloaniin verrattuna lopullinen summa on hieman suurempi, mutta maksuaika on huomattavasti pidempi. 300 euron laina maksetaan takaisin vuoden aikana ja laskuksi tulee 412,5 euroa. Kalliimpi lasku, mutta todellinen vuosikorko (tästä lisää alempana) on itseasiassa pienempi. Maksimilaina heiltä on 400 euroa.


Pikavippi.fi tarjosi ennen helppoja pikalainoja siedettävällä korolla, mutta lopetti toimintansa 28.9.2017.

Lisätietoa Pikalainoista - Haittapuolia ja vaaroja

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko tarkoittaa lopullista korkoprosenttia joka lainanhakijan täytyy maksaa, jos hän lainaa summan vuodeksi. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lisämaksut ja jokainen lananjakaja on velvollinen sen ilmoittamaan. Aiemmin mainitun kolmen parhaan sivun todelliset vuosikorot ovat kahden prosentin tarkkuudella 50%. Useat vertaamistamme sivuista vaativat noin 100-200% korkoja ja jotkut jopa yli 200%. Silti pikalainojen korot ovat normaaleita lainoja paljon suuremmat. Perinteisten lainojen todellinen vuosikorko on yleensä jotain 5 ja 25% väliltä, riippuen laina-ajasta ja summasta.

Laskumyöhästymiset ja lisämaksut

Jos et pysty maksamaan laskuasi ajoissa tulee sinulle kertymään lisämaksuja. Voit yrittää neuvotella maksupäivän siirtämisestä joka maksaa aina lisää. Jos myöhästyit ilman maksupäivän siirtämistä joudut maksamaan muistutusmaksuja ja lisäksi vielä lisäkorkoa. Lisämaksut kerääntyvät todella helposti ja pienet velkasummat nousevat suuriksi. Tähän pisteeseen ei pidä koskaan joutua! Pidä aina huolta, että pystyt maksamaan jokaisen laskun alkuperäisen sopimuksen mukaisesti!!

Velankierre

Liian usein tulee eteen tilanne, ettei alkuperäistä lainaa pystytä maksamaan takaisin. Tällöin tulee usein otettua uusi pikaluotto. Velat kerääntyvät ja ennen pitkää taakka on ylitsepääsemätön.

Suunnittele tämä mielessäsi taloutesi tarkasti etukäteen. Heti kun otat lainan, ota selvää mistä saat rahat takaisin maksamiseen. Tämän lisäksi laita rahaa talteen niin, että pystyt maksamaan jokaisen laskun ennen kuin se on edes saapunut.

Yhteenveto - Mistä kannattaa ottaa Pikavippi


Euroloan on yleishyvä vaihtoehto pikalainojen, sekä myös isompien lainojen ottamiseen.

  • Perustettu Suomessa vuonna 2007
  • Express pikaluotolla saat rahat heti tilille
  • Vielä halvempi laina kulutusluotolla
  • Mahdollisuus myös joustoluottoon
  • 18 vuoden ikäraja
  • 3-36 kuukauden maksuaika
  • Pikalainat 500 euroon asti, ja isommat lainat 10,000 euroon asti.