Euroloan


Kokonimeltään Euroloan Consumer Finance Oyj on suomessa vuonna 2007 perustettu yritys. Suomessa perustamisen jälkeen yritys on Euroloanin nimeä käyttäen laajentanut toimintaansa myös Ruotsiin ja Puolaan.

Alunperin Euroloan tarjosi vain kulutusluottoja. Myöhemmin he alkoivat myös tekemään perintää ja sen jälkeen jopa IT-järjestelmiä siihen liittyen. Tämän jälkeen he lähtivät laajentamaan muualle.

Euroloanin pääkomiteaan kuuluu viisi henkilöä, joilla on kaikilla useita kymmeniä vuosia kokemusta rahoitusaloilta. Vuonna 2014 heidän liikevaihtonsa oli 10 miljoonaa euroa ja heillä oli 38(+) palkattua työntekijää. Suomessa heillä on ollut yli 130,000 tyytyväistä asiakasta.

Euroloan on omalla panoksellaan mukana luonnonsuojelussa. He lahjoittavat voitoistaan osan ainakin Baltic Sea Action Groupille ja Carbonfund.org:ille joiden tehtävänä on suojella itämerta ja pitää huolta puiden istutuksesta hakattujen metsien tilalle. Omilla teoillaan he pyrkivät vähentämään energiankulutusta ja ilmaan pääseviä saasteita.

Lainapalvelu


Euroloan tarjoaa monipuolisesti eri kokoisia lainoja, vaihdellen alle 500 euron pikavipeistä 5,000 euron kiinteisiin lainoihin ja aina 10,000 euron joustoluottoihin asti. Vertailemiimme muihin palveluihin nähden Euroloanin lainat olivat joko halvimpia, tai halvimpien joukossa riippuen lainasummasta ja muodosta.

Sivuillaan Euroloan tarjoaa lainalaskurin, josta näkee selvästi ja helposti kaikki tarpeelliset tiedot valitsemalleen lainalle. Nähtävissä on esimerkiksi takaisin maksettava määrä, todellinen vuosikorko sekä kuukausierät ja niiden määrät. Rahaa voi nostaa tilille joko verkkosovelluksen kautta, tai puhelimella jos on aiemmin tunnistautunut verkon kautta.

Jos palvelusta on kysyttävää asiakaspalveluun voi joko soittaa puhelimalla, tai käyttää heidän nettisivuiltaan löytyvää lomaketta. Lomaketta käyttäessä saa päättää haluaako vastauksen omaan puhelimeen vai sähköpostiin.

Yhteenveto


Euroloan on kokenut, laaja ja monipuolinen lainantarjoaja. Heillä on selkeät sivut joista löytyy kaikki tarvittavat ja lainanottamista helpottavat sovellukset. Alle 10,000 euron lainoihin heillä on kattavin valikoima parhailla hinnoilla markkinoilla. Pikavippi, kiinteä laina ja joustoluotto on kaikki saatavissa. Bonuksena Euroloan tukee erityisesti Suomen luonnon suojelua.

Vippien vertailu sivullemme voit palata tästä linkistä ja isompien lainojen vertailusivulle tästä