Pikavippi-fi


Pikavippi.fi on OPR-Vakuus yhtiön omistama pikavippi sivusto. Yhtiö omistaa monia eri lainapalveluita (sekä yhden sijoituspalvelun) ja heidän pikavippi palvelunsa on vain yksi niistä.

OPR-Vakuus on vuonna 2005 perustetty yritys. Sivujensa mukaan heillä on yli 300,000 suomalaista asiakasta. Vuonna 2015 heidän liikevaihtonsa oli 12 miljoonaa euroa, ja heillä oli 30 työntekijää palkattuna.

Sivuillaan OPR-Vakuus kuvailee toimintaansa vastuulliseksi ja heidän henkilökuntaansa luotettavaksi ja osaavaksi. He myös painottavat liiketoiminnan selkeyden, sekä henkilökohtaisen asiakaspalvelun tärkeyttä.

Pikavippipalvelu


Pikavippi.fi tarjoaa pikavippejä 100, 200 ja 300 euron summissa. Etusivullaan he kertovat selvästi tiedot jokaisesta lainasta: Laina-ajan pituus (184pv), paljon maksat takaisin ja mikä on todellinen vuosikorko.

Lainannosto-ohjeet on myös annettu selvästi etusivulla. Voit tunnistautua joko verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä jos olet aiemmin tehnyt tunnukset sivuille, jonka jälkeen pystyt nostamaan rahaa helposti tilille.

Asiakaspalvelu on kattava. Voit ottaa yhteyttä puhelimella arkisin, ja joka päivä sähköpostilla. Myös chat ominaisuus näyttäisi olevan, tosin ainakin tällä hetkellä se on poissa käytöstä. Usein-kysyttyä sivulla on vastattu n. 40 eri kysymykseen jotka varmasti auttavat ymmärtämään

Palvelun käytössä painotetaan tietoturvan tärkeyttä. Yritys otsikon alta löydät ala-valikosta "Turvallinen asiointi" osion. Siellä kerrotaan mitä edellytyksiä palvelu itsessään tarjoaa turvallisuuden edistämiseksi, ja mitä itse voit tehdä varmistaaksesi turvallisuutesi.

Yhteenveto


Kaikenkaikkiaan OPR-Vakuus ja Pikavippi.fi tarjoavat erittäin kattavasti ja selkeästi tietoa toiminnastaan. Näin he luovat luotettavan ja turvallisen ilmapiirin, jonka takaa kokemus jo vuodesta 2005. Heidän palvelunsa on yksi helpoimmista käyttää, unohtamatta turvallisuuden täytettyjä edellytyksiä. Myös hintojen ollessa kärkiluokkaa, ei ole mitään syytä miksei pikavippi.fi olisi yksi parhaista (ellei paras) vaihtoehdoista pikalainan ottamiseen. Sivuille pääset allaolevasta painikkeesta.

Vippien vertailu sivullemme voit palata tästä linkistä