UKK

Usein kysytyt kysymykset

Palveluvertailu on sivusto jonka tarkoitus on auttaa kuluttajia löytämään nopeasti paras mahdollinen palvelu, ilman että tarvitsee käydä sataa eri sivua läpi.

Saamme mainostuloja, kun suosittelemiamme palveluita käytetään. Tämä ei silti tarkoita, että vertailumme olisi ostettuja. Mainostamme vain parhaita tuotteita.

Tiedon tarkkuus on meille tärkeää, mutta vertailtavien palveluiden tarjoajia on satoja ja niiden hinnat voivat muuttua milloin tahansa. Päivitämme kaikki tiedot vähintään kerran vuodessa, mutta aina kun huomaamme palveluiden muuttuneen.

Palveluvertailun omistaa muutama norjalainen IT-asiantuntija. Alkuperäinen sivu, forbrukernet.com sai yllättävän suosion Norjassa, joten sivusto päätettiin laajentaa myös kattamaan (ainakin osittain) Suomen palveluita. Voit lukea lisää, joskin norjaksi, täältä: http://webnova.no/kontakt/

Voit käyttää Ota Yhteyttä sivua aivan normaalisti. Kommunikoimme päivittäin Norjan ja Suomen vastaavien välillä ja kaikki päätökset tehdään yhdessä.

Jos uskomme palvelunne olevan kilpailukykyinen jo suosittelemiemme tarjoajien kanssa, se on hyvinkin mahdollista. Ota yhteyttä niin katsotaan pääsemmekö yhteysymmärrykseen.